Οι Δραστηριότητες

Η Βατερή είναι χτισμένη μέσα σ’ ένα αγρόκτημα 20 στρεμμάτων. Καλλιεργούμε τις ελιές, τα αμπέλια και τα οπωροφόρα μας και παράγουμε εξαιρετικό κρασί, τσίπουρο, ελιές, λάδι, και παρασκευάζουμε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Μπορείτε να συμμετέχετε αν θέλετε στις αγροτικές εργασίες μας σε κάθε εποχή, να παρακολουθήσετε πώς φτιάχνουμε το κρασί μας, το τσίπουρο, τις ελιές και τις μαρμελάδες, ή απλώς να τα γευθείτε και να απολαύσετε αγνές, φυσικές γεύσεις!

Έχοντας γύρω μας βουνά και θάλασσες, μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε πανέμορφα χωριουδάκια παραθαλάσσια ή σκαρφαλωμένα σε καταπράσινες πλαγιές, έχοντας μονοπάτια περιπάτου αλλά και πιο μακρινές διαδρομές σε παραλίες, δάση, ποτάμια, καταρράχτες και υγροβιότοπους, οργανώνουμε εξορμήσεις για μάζεμα μανιταριών και κάστανων, επίσκεψη στο απολιθωμένο δάσος και το μουσείο της Κερασιάς, ακόμα και ειδικές διαδρομές με τζιπ σε μέρη όπου δεν θα περιμένατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν στη Βόρεια Εύβοια.

Μέσα στο αγρόκτημα έχουμε γήπεδο τένις ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά, διαθέσιμα όποια στιγμή θελήσετε. Επίσης υπάρχουν ποδήλατα βουνού, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κοντινές βόλτες στα γύρω μέρη, ακολουθώντας κάποιο από τα πολυάριθμα μονοπάτια.